"Strategian ydin on valintojen tekemisessä. 

Mitä enemmän on tarjolla, sitä tärkeämpää on valitseminen."


SYDÄMEN STRATEGIA -VALMENNUKSILLA
RIITTÄMÄTTÖMYYDEN TUNNE MUUTTUU AIKAANSAAMISEN ILOKSI

Saat aikaa ja energiaa tärkeille asioille
- ja varmuutta siitä, mikä on tärkeää

Oletan, että riittämättömyyden tunne on sinullekin tuttu matkaseura? Vaikka kuinka teet ja laitat itsesi likoon, silti se ei tunnu riittävän. Salakavala tunne ei ole pelkästään stressin vakava oire, se aiheuttaa myös suuria terveysriskejä ja sabotoi tuloksiasi!

Muistatko… olit juuri saanut merkittävän työn valmiiksi ja tunsit suurta onnistumisen iloa. Tehtävä oli ollut viimeisen päälle inspiroiva ja pääsit antamaan parastasi.

Olit elementissäsi.

Voit saada tämän saman tunteen takaisin ja muutos voi tulla muutamassa päivässä.

Lue lisää ja tule mukaan valmennukseen, jossa löydät takaisin omaan elementtiisi.  
Pääset tekemään asioita, joita oikeasti haluat tehdä ja joilla on merkitystä. Pääset antamaan parastasi ja liitelemään vahvuuksillasi.

Matka riittämättömyyden tunteesta 
aikaansaamisen iloon on lyhyempi kuin uskotkaan

On suorastaan ihmeellistä, miten vähän yksilön strategiaan kiinnitetään huomiota. On itsestään selvää, että organisaatio tarvitsee strategian, siis selkeitä valintoja siitä, mihin
halutaan päästä ja millä keinoilla.


Yksilönä sinulle painotetaan lähinnä tehokkuutta, miten saat tehtyä yhä enemmän yhä lyhyemmässä ajassa.

Alati kasvavat tehokkuusvaatimukset suorastaan ruokkivat riittämättömyyden tunnetta.

Mikään ei riitä.

Sydämen strategia -valmennuksilla varmistat matkasi riittämättömyyden tunteesta aikaansaamisen iloon.

Vapautat aikaa ja energiaa tärkeille asioille - ja saat varmuutta siitä, mikä on tärkeää.

Nyt vihdoin myös verkkovalmennuksena!

Tunnen riittämättömyyttä

 • ​Päiväni venyvät ja otan viikonloppuja käyttöön
 • Työ seuraa minua kotiin ja on lähes aina ajatuksissa
 • ​Joudun tekemään paljon turhia tehtäviä
 • Päiväni menevät kokouksissa ja tulipalojen sammuttamisessa
 • ​Olen kärttyisä työkavereille ja läheisille
 • Minulla ei ole riittävästi aikaa niille asioille, joita minun oikeasti pitäisi tehdä
 • ​Olen koko ajan muiden vaatimusten ja odotusten vietävänä
 • Minulla ei ole aikaa ajatella, suoritan vaan
 • Mietin usein, onko tässä järkeä
 • Tekisin jonkin muutoksen, mutten tiedä mitä tai miten

Tunnen aikaansaamisen iloa

 • Koen ​tekeväni merkityksellistä työtä
 • Keskityn ensisijaisesti tärkeisiin asioihin
 • ​Osaan sanoa kohteliaasti ei ja huolehtia omista rajoistani
 • ​Teen normaalinpituisia päiviä
 • ​Olen iloinen ja nautin toisten ihmisten seurasta
 • ​Koen olevani elementissäni
 • Olen tehnyt selkeät valinnat siitä, mitä haluan saada, olla ja tehdä
 • ​Tiedostan hyvin, mitkä ovat parhaat voimavarani
 • ​Nautin yhtä paljon toiminnasta kuin tuloksista
 • Rytmitän työni niin, että jää myös aikaa ajatella ja nauttia​


Ajankäytön hallinta ei ole ratkaisu

Et ole yksin riittämättömyyden tunteesi kanssa. Ongelma on hyvin yleinen ja näyttää vain pahenevan. Syyt ovat monenlaiset, mutta oireet samanlaiset.

Tarjotut lääkkeet ovat myös samanlaiset; sinun pitäisi panostaa ajankäyttösi hallintaan. Sinun pitäisi olla kurinalaisempi. Sinun pitäisi olla järjestelmällisempi.

Yritysvalmentajana törmään vastaavaan ongelmaan kokousten suhteen. Ollaan turhautuneita tehottomiin ja turhiin kokouksiin ja yritetään parantaa tilannetta lisäämällä kuria ja järjestystä. 


Kurinpalautusyritykset kestävät korkeintaan pari kuukautta, jonka jälkeen ollaan takaisin samassa jamassa.  Syy on selvä. Ongelma ei ole kurinalaisuuden puute vaan syvemmällä, väärässä kokousmallissa.

Eikä sinun ongelmasi ole ajankäytön hallinnassa vaan syvemmällä, perusvalintojen puutteessa.

Päästäksesi riittämättömyyden tunteesta aikaansaamisen iloon tarvitset selkeitä, toimintaasi ohjaavia valintoja. Nämä valinnat muodostavat 
Sydämesi strategian.

Monessa liemessä käytetyt keinot

Sydämen strategia on syntynyt vuosien systemaattisen työn pohjalta. Olen seurannut erityisen aikaansaavia ihmisiä suomalaisessa työelämässä yli kolme vuosikymmentä ja etsinyt avaimia heidän aikaansaavuuteensa.


Intohimoni on myös ollut työkalujen kerääminen. Olen käyttänyt tuhansia euroja ja lukemattomia tunteja valmennusmateriaalien ja välineiden hankintaan eri puolilta maailmaa.
Olen käyttänyt niitä itse ja yhdessä asiakkaideni kanssa.


Kaiken takana on ollut palava halu löytää mahdollisimman yksinkertaisia tapoja saada piilossa olevia voimavaroja käyttöön - helposti.


Valtaosa hankinnoistani on pettänyt arjen vaativassa käytössä, mutta osa on kestänyt kovaakin rääkkiä. Niistä on tullut työkalupakkini helmiä.


Kokemukseni tästä kaikesta olen tiivistänyt yksinkertaiseen strategiamalliin. Malli on kuin
kotiseutuni tislattu kotipolttoinen; kirkas ja tavallisen näköinen, mutta vaikutus on uskomaton - ja taattu.


Tähän asti on Sydämen strategia ollut käytettävissä vain fyysisten valmennusten kautta. Nyt on vanha unelmani toteutunut ja sisältö on sinunkin ulottuvilla verkkovalmennuksena.

Valmennus I:
LÖYDÄ SYDÄMESI STRATEGIA

Haluat tehdä mahdollisimman hyviä tuloksia ja antaa parastasi työssä. Haluat käyttää vahvuuksiasi ja parhaita osaamisiasi itsesi ja toisten iloksi.

Mutta jos olet kuin suuri osa ihmisistä kohtaat jatkuvasti samoja ongelmia: kiire, kuluttava stressi, epävarmuus siitä, mihin kannattaa keskittyä. Lista on pitkä.

Mitä jos tähän noidankehään on ratkaisu?

Erityisen aikaansaavat ihmiset käyttävät Sydämen strategiaa. Niin kuin sinäkin voit.

Sydämen strategiassa on kaksi toisiaan täydentävää puolta. Sydän kertoo intuitiosta, inspiraatiosta ja tunteesta. Strategia kertoo päätöksistä, rohkeudesta ja johdonmukaisuudesta. Molemmat puolet ovat yhtä tärkeitä, kuten yin ja yang kiinalaisessa perinteessä.

Kun löydät Sydämesi strategian, toimit kuin huippusuorittajat.
Liitelet luontaisilla vahvuuksillasi ja teet niitä asioita, joita oikeasti haluat tehdä.

Löydä sydämesi strategia -valmennuksen avulla kaipaamasi muutos on lähempänä kuin uskoitkaan. Kun tiedät, mitä oikeasti haluat saada, olla ja tehdä, on helppoa löytää aikaa ja energiaa tärkeille asioille.

Valmennuksen sisältö on käytännönläheinen ja järjestetty kahteen valmennusmoduuliin. Valmennusmoduulien lisäksi saat käyttöösi kaksi erillistä työkalua.

 • check
  Moduuli 1: Valjasta energisoiva motivaatio – tee sitä, mistä pidät ja pidä siitä, mitä teet.
 • check
  Moduuli 2: Kaikki voimavarat käyttöön – kun annat valovoimasi loistaa, väistyy pimeys ja alkaa tapahtua pieniä ja isoja ihmeitä.
 • check
  Viiden A:n tekniikalla käsittelet rajaavia uskomuksiasi ja mielesi esteitä nopeasti ja kivuttomasti.
 • check
  Haluista visioksi -kartoituksella löydät intohimosi ja sydämesi palon voimaa hyvin tavanomaiselta tuntuvalla tekniikalla.

Valmennuksen sisältö ei ole taivaanrannan maalaamista tai aarrekartan piirtämistä, vaan koostuu aidoista arjessa sovellettavista asioista. Teet energisoivan tutkimusmatkan kiireen ja pelkojen tuolle puolen. Matkalla selviää, mitä oikeasti haluat tehdä, saada ja olla – ja mitkä ovat sinun luontaisimmat kyvykkyytesi.

Ennen kuin tilaat valmennuksen haluat varmaan tietää, minkä verran se vaatii sinulta aikaa. Varaa kolme viikkoa Valmennus I:n läpikäyntiin. Tunteja menee aineiston läpikäyntiin vain muutamia, mutta tarvitset asioille kypsymisaikaa.  

Tulet nauttimaan siitä, kun keskeiset kysymykset jäävät muhimaan takaraivoissasi. Uudet asiat nousevat luontevasti pintaan antamaan sinulle uutta varmuutta siitä, mihin haluat mennä ja millä eväillä.

Mieti, mitä tuloksia ja vaikutuksia tällainen varmuus voikin tuoda mukanaan…
Valmennus II:
TOTEUTA SYDÄMESI STRATEGIA

Olet varmaan ollut useasti samassa tilanteessa. Sinulla on varsin kirkkaat ajatukset siitä, mitä oikeasti haluaisit tehdä ja saavuttaa. Arki kuitenkin muodostuu toisenlaiseksi kuin mitä haluaisit. Joudut erinäisistä syistä tekemään niin paljon muita asioita, ettei aikaa ja energiaa jää niihin asioihin, joita pidät tärkeinä.

Syy ei ole sinussa.

Ongelma johtuu muun muassa välineistä tai oikeammin välineiden puutteesta. Oletetaanko, että timpuri pystyy toteuttamaan arkkitehdin ajatuksia ilman työkaluja? Oletetaanko, että koodari saa uuden it-järjestelmän pyörimään ilman tietokonetta?

Sydämen strategian – tai minkä tahansa strategian  toteuttamiseksi tarvitset myös tarkoitukseen sopivia välineitä ja työkaluja.

Arjen haasteiden voittamiseksi eivät riitä pelkästään hyvät aikeet ja uljaat ajatukset.

Viimeisen 30 vuoden aikana olemme saaneet valtavasti uusia teknologisia välineitä käyttöömme; kännyköitä, PC:itä, sähköposteja, Outlookeja, tekstiviestejä ja chateja. Vempaimia on joka lähtöön. Kaikilla näillä välineillä on yksi yhteinen piirre. Niiden avulla pystymme tuottamaan yhä enemmän tietoa, enemmän kontakteja, enemmän tehtäviä – enemmän kaikkea.

Ongelmamme on siinä, että uudet välineet eivät tue strategista työtä. Strategian toteuttamiseksi tarvitsemme välineitä valintojen tekemiseen ja ennen kaikkea valinnoissa pysymiseen.

Tämän valmennuksen keskiössä on verkkopalvelu, joka on tehty varmistamaan nimenomaan strategian toteutusvaihetta. Palvelun perusperiaate on yksinkertainen. Pysähdyt vähäksi aikaa päivittäin, viikoittain ja kuukausittain viettämään lyhyttä palaveria itsesi kanssa.

Palvelu antaa parasta mahdollista tukea myös aivoillesi. Aivojen keskeinen toimintaperiaate psycho-feedback perustuu samanlaiseen jatkuvaan havainnointiin ja itseohjautuvaan maalinhakuun.

Norjalainen kansanviisaus sanoo:
”Isot tulokset syntyvät pienistä asioista, joita teet joka päivä.”

TOTEUTA SYDÄMESI STRATEGIA -valmennuksella saat aikaa ja energiaa olennaisille asioille – ja lisää varmuutta siitä, mikä on olennaista. Sydämesi strategia ei enää jää haaveeksi vaan ohjaa toimintaasi niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä.

Olet valmennuksessa I tehnyt keskeisiä valintoja. Nyt on valintojen toteuttamisen vuoro. Haluat tehdä niitä asioita, millä oikeasti on merkitystä. Haluat käyttää vahvuuksiasi ja parhaita osaamisiasi itsesi ja toisten hyödyksi. Tiedät kuitenkin, että kaipaamasi muutokset eivät tapahdu itsestään.

Elät keskellä arkea, joka on täynnä vaatimuksia, odotuksia ja paineita joka suunnasta. Kohtaat pelkoja ja epämääräisiä tunteita muutoksen edessä: riittämättömyyden tunne, kiire, kuluttava stressi, epävarmuus siitä, mihin kannattaa keskittyä. Lista on pitkä.

Tässä valmennuksesta saat käteesi avaimet paineiden ja epävarmuuden muuttamiseksi ennennäkemättömään aikaansaamiseen.

Kuten kaikkien uusien asioiden kanssa, sinun on alussa oltava valmis investoimaan aikaa ja energiaa. Vaikeus ei ole välineiden käytössä, sillä palvelu on yksinkertainen ja intuitiivinen. Haaste on enemmän vanhojen tapojen hiljentämisessä.

Valmennus on rakennettu sitä silmällä pitäen, että otat uudet työtavat käyttöön lähes huomaamatta. Alat välittömästi saada merkittäviä hyötyjä ja välineiden sisäänajon jälkeen riittää varttitunnin hetki päivässä. Ajallinen investointi on pieni ottaen huomioon, että sinulla on normaalipäivän aikana yli 30 kappaletta viidentoista minuutin jaksoja.

Jää siis hyvin aikaa varsinaiseen työhön :-)

Valmennuksen sisältö on järjestetty kahteen valmennusmoduuliin. Valmennusmoduulien lisäksi saat käyttöösi kaksi erillistä työkalua.

 • check
  Moduuli 1: Ratkaisevat 15 minuutin palaverit itsesi kanssa – otat strategian toteuttamiseen tarkoitetun palvelun haltuun ja alat toimia kuin kokenut suunnistaja. Luotat omiin valintoihisi, hidastat aina välillä vauhtia tarkistaaksesi kartasta, että valitset parhaan mahdollisen reitin.
 • check
  Moduuli 2: Miten saat vastustamatonta tärisyttävyyttä tavoitteisiisi – löydät tavoitteen, joka väistämättä ohjaa sinua ennennäkemättömään toimintaan ja tulokseen.
 • check
  Bonusmoduuli: Vapautat lisää aikaa ja energiaa tärkeille asioille – muutama helppokäyttöinen työkalu, jolla vapautat aikaa ja energiaa jopa stressaavan päivän keskellä.
 • check
  Työkalu Apollon hetki – miten voit säännöllisillä palavereilla itsesi kanssa saavuttaa enemmän helpommin ja toteuttaa sydämesi strategiaa.
 • check
  Työkalu Alihankintaa alitajunnasta – miten hyödynnät aivojesi piilokapasiteettia, milloin tahansa, missä tahansa ja mihin tahansa.

Ensimmäisessä valmennuksessa Luo sydämesi strategia keskityit sydämen puoleen. 

Tässä toisessa valmennuksessa Toteuta sydämesi strategia panostat priorisointiin ja fokusointiin, löydät oikeita asioita oikeaan aikaan. Jatkuvalla seurannalla ja arvioinnilla varmistat myös oikean suunnan. Vapautat aikaa ja energiaa toteuttaa huikeampiakin asioita.

Ennen kuin tilaat valmennuksen haluat varmaan tietää, minkä verran siihen menee aikaa. Kysymyksessä on ennen kaikkea uuden tavan käyttöönotosta, jolloin tärkeintä on toisto. 

Olet varmaan kuullut uuden johtajan sadasta päivästä. Vastavalitulle johtajalle annetaan yleensä 100 päivää aikaa osoittaa kykynsä ja saada ensimmäisiä tuloksia aikaan. Tätä aikaikkunaa on kuvattu herkkyysjaksoksi, jonka puitteissa johtajan on onnistuttava, muutoin ikkuna sulkeutuu.

Olet myös siirtymässä johtamistehtävään itsesi johtamisen.  Käytäntö on osoittanut, että 100 päivää on sopiva ajanjakso valmennuksille I ja II yhteensä. Mitään kiinteää aikataulua ei ole, päätät itse omasta etenemisestäsi.

Unohdat nopeasti laskea paljonko valmennukseen menee aikaa, sillä alusta saakka vapautuu  enemmän aikaa ja energiaa kuin mitä kuluu. Toimit nosteella eikä sinun tarvitse pyrkiä mihinkään. Kaipaamasi muutos tuntuu helpolta ja luontevalta siirrolta kohti sitä, mitä oikeasti haluat tehdä, olla ja saada.Rekisteriseloste   |   Copyright Innomieli Oy  2018   |   Y-tunnus 0863360-3   |   www.torfinnslaen.com